Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlaketunnel kort afgesloten na ongeval

Toegevoegd: 01-02-2011, 08.39 uur - Update: 01-02-2011, 08.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLAKE - De Vlaketunnel is dinsdagmorgen in beide richtingen afgesloten geweest in verband met een ongeval. In het smalle gedeelte van de wegwerkzaamheden gebeurde er rond 08:00 uur een aanrijding.

Volgens de politie ging het om een ongeval waarbij drie auto's en een vrachtwagen zijn betrokken. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


Rond 08:40 uur waren de problemen opgelost. De vertraging rond om de Vlaketunnel bleef beperkt tot een paar minuten. Het verkeer kon omrijden via de borden 3 en 4 over de N289.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dafje56 (4-2-2011 om 13:45)
Beetje vreemd allemaal. De 3 auto's die bij het ongeval betrokken waren zijn onder begeleiding van een politieauto naar de carpool plaats aan de Zanddijk te Kruiningen gereden. Later moeten er toch 2 met een sleepwagen worden weggebracht. Vreemd gedrag van de sleepdienst. Kan zo een loze rit declare
Kaatje (3-2-2011 om 13:47)
(deel 2) Dan kom je er achter dat als op die manier rijd er net zolang en zelfs nog kortere over doe dan op een opgejaagde manier. En het bespaart je ook nog brandstof.En ja ik sta ook regelmatig voor die vlaketunnel te balen.
Kaatje (3-2-2011 om 13:45)
Ik zie het ook vaak gebeuren dat ondanks de borden boven de weg,toch nog op de linkse baan word doorgereden. Als iedereen zich nu netjes achter elkaar invoegt ,dan gaat de doorstroming ook vlotter.En aan alle hardrijders.Ga eens ontspannen van huis en rij de zelfde route op een ontspannen manier.
Rick (3-2-2011 om 10:48)
@A Cab Nee ik sta niet dagelijks in deze file, dat zal ik toegeven. Ik rij overigens wel dagelijks van Zeeland naar Rotterdam... heb dus dagelijks de file bij Briele, de file op de A15 voor Spijkenisse ... Of die van de Vlaketunnel, dan bij Wouse Tol, bij Vaanplein etc....
A cab (2-2-2011 om 15:39)
To rick en consorten. het is wel duidelijk dat jullie niet 10x per week door die tunnel moeten, anders zou je wel begrijpen dat iemand er na 3maanden wel gefrustreerd door raakt om daar elke dag in de file te staan. Lekker makkelijk, je mening uiten als je er niks mee te maken hebt.
Gianna (2-2-2011 om 10:55)
@Hans: als je geflitst bent, dan heb je toch echt zelf te hard gereden. Niet de politie verwijten, maar in de spiegel kijken dus....
Cookie-instellingen beheren