Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Ergernissen motorrijders onderzocht

Toegevoegd: 02-02-2011, 16.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is een enquête gestart om zo te achterhalen waaraan motorrijders zich het meest ergeren in het verkeer.

Deelnemers aan de vragenlijst komen in aanmerking voor een trainingsdag. Ze krijgen dan op hun eigen motor les van motorinstructeurs van het KLPD. Deelnemers komen alleen in aanmerking als ze tijdens de trainingsdagen op 26 maart en 2 april all risk verzekerd zijn.


Meedoen? De enquête is hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (4-2-2011 om 01:44)
Jeetje, heb maar een paar berichtjes gelezen en mijn haren staan nu al overeind. Wat een onbegrip in de reacties. Rij zelf motor en heb een rijvaardigheidscursus gedaan bij de ANWB. Fantastisch, raad het ieder motorrijder aan. Nu de automobilst nog en de zaak is opgelost. Motorrijders, goede rijders
Levend en wel (4-2-2011 om 00:04)
Ik rijdt al 31 jaar motor, houdt me aan de regels, nooit een boete of een ongeval door eigen schuld gehad. Wel 3 maal aangereden door een automobilist. 1x werd ik niet gezien (!) 1x door dronken man , 1x omdat ik werd geschept door iemand die het stoorde dat ik 80 reed waar dat moest. Ik leef nog...
BMWeetje (3-2-2011 om 23:59)
@Poema, Niels, en al hun volgelingen: mag ik even een teiltje? Oorzaak van motorongevallen? 9 van de 10 keer een automobilist die "gewoon" niet oplet. Remember Wilhelminadorp? 19 jarig automobilistje, trekt aan de handrem en rijdt sportief driftend een motorrijdster dood. Doe toch eens normaal zeg.
W (3-2-2011 om 21:39)
Veel autorijders met oogkleppen op hier.
Rob (3-2-2011 om 21:38)
Als je van de motorongevallen zou bijhouden wat de details zijn dan komt er helaas vaak uit dat de AUTO de oorzaak was. Auto oorzaak en motorrijder weer eens slachtoffer ! En alle motorrijders over een kam scheren is ook zo vreselijke dooddoener !
Harry (3-2-2011 om 21:22)
Ik als motorrijder heb deelgenomen aan de enquete en vond het egt goed voor iedereen. ook voor de andere weggebruiker sommige bestuurders denken dat motorrijders maar aan de kant moeten. geef het door, de tweewieler gaat harder en atijd voor!!!
Cookie-instellingen beheren