Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 313 km

Ergernissen motorrijders onderzocht

Toegevoegd: 02-02-2011, 16.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is een enquête gestart om zo te achterhalen waaraan motorrijders zich het meest ergeren in het verkeer.

Deelnemers aan de vragenlijst komen in aanmerking voor een trainingsdag. Ze krijgen dan op hun eigen motor les van motorinstructeurs van het KLPD. Deelnemers komen alleen in aanmerking als ze tijdens de trainingsdagen op 26 maart en 2 april all risk verzekerd zijn.


Meedoen? De enquête is hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (3-2-2011 om 20:44)
Ik vraag me af wanner een enquete word gemaakt voor autorijders en hun ergernis aan fietsers........................................
Manuella (3-2-2011 om 19:30)
@NIELS: beetje zielig als je alle motorrijders over 1 kam scheert. met je opmerking dat wij ALLEMAAL MINIMAAL 50 km te hard rijden. Ik ben zelf een motorrijder en je zult mij er nooit op betrappen te hard te rijden. Goede actie van de KLPD, ik doe mee!
Jo (3-2-2011 om 19:29)
Volgens mij zijn automobilisten gewoon jaloers omdat een motor gewoonweg sneller en wendbaarder is dan een auto in het drukke verkeer. Het zijn ook altijd motoren, fietsers en voetgangers die aangereden worden auto's en nooit door en motor, gek is dat hè! Stap zelf is op een motor en kom er achter!
Wheely-stoppy (3-2-2011 om 19:18)
Ik kan iedereen een motor aanraden: 1) Als je in de auto zit erger je niet aan motorrijders omdat je zelf ook een motorrijder bent. 2) Als je op je motor rijd scheur je iedereen lekker voorbij!
MotoRob (3-2-2011 om 19:02)
Zo te zien komen de meeste reacties hier van mensen die nog nooit op een motor hebben gezeten, neem eens een proefles zou ik zeggen, wedden dat je dan heel anders reageert op motorrijders in het verkeer? Oordeel dus niet te snel over ons A.U.B.
Mickey (3-2-2011 om 18:58)
Alle motorfietsen in beslag nemen , vooral die pk-monsters en andere Kawasjakie's uit Vlissingen/Yerseke en omstreken,ze dienen geen enkel nut en zijn erg milieu- vervuilend , zeker diegenen die er nog bij roken ook .
Cookie-instellingen beheren