Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Ergernissen motorrijders onderzocht

Toegevoegd: 02-02-2011, 16.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is een enquête gestart om zo te achterhalen waaraan motorrijders zich het meest ergeren in het verkeer.

Deelnemers aan de vragenlijst komen in aanmerking voor een trainingsdag. Ze krijgen dan op hun eigen motor les van motorinstructeurs van het KLPD. Deelnemers komen alleen in aanmerking als ze tijdens de trainingsdagen op 26 maart en 2 april all risk verzekerd zijn.


Meedoen? De enquête is hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotorMario (3-2-2011 om 18:56)
Wat een zielige reacties allemaal. Mensen die vaker deze site bezoeken weten wel beter. De ongelukken in Zeeland waarbij vorig jaar motorrijders omkwamen werden allemaal veroorzaakt door fouten of onverantwoord gedrag van automobilisten en truckchauffeurs. Niet elke motorrijder is een wegpiraat.
Motorfreak (3-2-2011 om 18:51)
Ik vindt de enquête ook niet veel maar wat een gezever weer hier door de moraalridders, ik rij elke dag met de motor zomer en winter en zolang iedereen normaal met elkaar omgaat zijn deze vragen ook niet nodig.
Dennis (3-2-2011 om 18:50)
Uiteraard zijn er altijd motorrijders die de regels aan hun (motor)laars lappen. Waar ik me aan stoor is aan de reacties hier van mensen die er maar meteen vanuit gaan dat iedereen op een motor zo is.....TRIEST. Tot nu toe zie ik altijd nog meer ASO's in auto's als op motoren.
Erik (3-2-2011 om 18:35)
Wat de enquette ook is, er is altijd wel iemand op zijn/haar tere ziel getrapt, waar je eigen maar mee bezig kunt houden pfff
Motorrijder (3-2-2011 om 18:23)
Ik erger mij aan al deze negatieve reacties t.o.v de motorrijder.
Pol (3-2-2011 om 18:10)
Om even terug te komen op de andere reacties Let wel ik ben zelf GEEN motorrijder; Maar het helpt dat automobilisten regelmatig eens in de achteruitkijk spiegel kijken! Zeker als het wat druk is en geef iemand op zijn motor een beetje ruimte! 9 van de 10 keren krijg je een vriendelijke groet terug
Cookie-instellingen beheren