Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Ergernissen motorrijders onderzocht

Toegevoegd: 02-02-2011, 16.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is een enquête gestart om zo te achterhalen waaraan motorrijders zich het meest ergeren in het verkeer.

Deelnemers aan de vragenlijst komen in aanmerking voor een trainingsdag. Ze krijgen dan op hun eigen motor les van motorinstructeurs van het KLPD. Deelnemers komen alleen in aanmerking als ze tijdens de trainingsdagen op 26 maart en 2 april all risk verzekerd zijn.


Meedoen? De enquête is hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (3-2-2011 om 18:00)
Goeie actie, Ik weet er wel een paar. * deuren die plots opengaan in de file om een asbak leeg te kippen. * rommel die naar buiten gegooid word. * ruitenwissersproeier gebruiken als er een moter achter je rijd, waardoor die zijn zicht belemmerd word. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
R25 (3-2-2011 om 17:56)
Ik ben vrachtwagenchauffeur en motorrijder, misschien een lijstje maken waar vrachtwagens zich aan ergeren ivm automobilisten???? Merendeels kan glad nie fatsoenlijk met de auto rijden, voorbeeld: rijden een afgesloten weg in maar achterrijden kunnen ze nie. Dat zijn de goede automobilisten!
John (3-2-2011 om 17:38)
Allemaal heilige boontjes hier ?? Je hebt pas recht van spreken over te hard rijden etc als je jezelf daar nooit schuldig aan maakt, wanneer je zelf geen motor rijdt weet je niet hoe irritant het is als bellende/sms sturende niet oplettende bestuurders je niet zien en ineens afslaan,
Jan de Vree (3-2-2011 om 17:12)
Veel automobilisten lijken hun rijbewijs bij een pakje boter gekregen te hebben. Velen zijn met compleet andere dingen bezig dan autorijden (bellen, ouwehoeren, make-up, etc) waardoor ze geen oog hebben voor het overige verkeer. Is het dan de oorzaak van de motorrijder?
Bigbag (3-2-2011 om 17:10)
Daar gaan we weer ! de ene ergert zich aan motorrijders de ander aan automobilisten de volgende aan fietsers en er zal er ok wel een paar zijn die zich aan wandelaars ergert en van elke groep is er wat te zeggen maar kom op iedereen moet gebruik maken van dat stukje weg en iedereen is ook geen heilig boontje en heeft ook wel iets gedaan waar een ander zich aan ergert bewust of onbewust en iederdaad ik ben ook een motor rijder maar ook een automobilist soms een fietser en soms wandelaar
Duc749 (3-2-2011 om 16:55)
Eindelijk kunnen motrrijders eens vertellen dat het heel vervelend is om peuken en afval uit auto's te ontwijken. Automobilisten die denken dat ze motorrijders moeten "straffen" omdat men er vanuit gaat dat deze te hard rijd en schrikken van een motorrijder zegt wat over eigen spiegelgedrag.
Cookie-instellingen beheren