Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rijontzegging voor Amerikaan

Toegevoegd: 03-02-2011, 22.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een38-jarige Amerikaan uit Las Vegas is donderdag in Middelburg veroordeeld tot en taakstraf van 34 uur en een rijontzegging van zeven maanden.

De Amerikaan werd schuldig bevonden aan rijden onder invloed. Er was een gevangenisstraf van negen maanden en een rijontzegging van drie jaar gevorderd. De man verbleef op 18 oktober op een bungalowpark in Kortgene en stapte na overvloedig drankgebruik achter het stuur van zijn auto.

Kort daarna, op het bungalowpark, reed hij twee collega's, die eveneens ruimhartig aan Bacchus hadden geofferd aan. De slachtoffers liepen daarbij onder meer ieder een beenbreuk op.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wally (6-2-2011 om 10:51)
Jahoor weer een nederlandse strafmaat laat die langdurig werklozen maar die taakstraffen doen! En leg deze man een GROTE geldboete op zodat de regering de staatskas kan vullen en niet door steeds maar de benzine en tabaksprijzen te verhogen over de ruggen van de hardwerkende nederlanders!
Chicka68 (4-2-2011 om 15:26)
In Amerika had hij levenslange celstraf gekregen. De man lacht zich rot om zo een slap strafje. Tijd dat onze wetgever er van leert en enorm zwaar gaat straffen. Daar ben ik voor. Alleen snelheidsduivels van de zuipende soort zullen het niet met me eens zijn....
Willem (4-2-2011 om 14:39)
Lage straffen--wereldvreemde rechters. het wordt tijd dat ze eens een kind van een rechter aanrijden. kijken of de edelachtbare dan NOG zo mild gaat straffen.
Bigbag (4-2-2011 om 13:28)
Phoe hey !!! ik denk dat die man zich een deuk lacht want in zijn eigen land zijn de straffen vele malen hoger die komt nog wel een keer op vakantie hier !!! goedkoper kan het niet
Mar (4-2-2011 om 10:57)
ZOOOOO DAN!!!!! Je zal er met je kinderen lopen zeg! En dan kom je weg met zo'n ridicuul strafje???? Soms snap ik de wereld niet meer......
Alfred (4-2-2011 om 05:40)
Als het net zo werkt als voor ons in de US is hij dus zijn internationaal rijbewijs kwijt en kan hij in de States gewoon doorrijden dus?! En uiteraard; uitkomst straf en eis slaan totaal nergens op, maar dat weten we nu eenmaal in dit lekkere land!!