Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 378 km

Dronken automobilist aangehouden

Toegevoegd: 04-02-2011, 21.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
OUD-VOSSEMEER - Donderdagavond rond 22.45 uur is een 66-jarige automobilist uit Tholen, aan de Molenweg in Oud-Vossemeer aangehouden wegens rijden onder invloed.


Getuigen meldden kort daarvoor bij de politie dat er een auto slingerend over de weg in de omgeving van Oud-Vossemeer reed. Door deze getuigen is de man tot stoppen gedwongen waarna een van hen de autosleutel uit het voertuig van de man haalde.

Door de politie, die kort daarop ter plaatse kwam, is de man na een blaasproef op straat aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de Tholenaar ruim 3,3 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat zijn rijbewijs was verlopen en zijn auto niet verzekerd was.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 9 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dafje56 (6-2-2011 om 18:59)
Fietsen mag tijdens een rijverbod wel. Een trekker rijbewijs heb je tegenwoordig als jeugdig lid wel nodig. Vastzetten een ZEER hoge boete en een lange tijd zijn auto/ motor of CE DE rijbewijs invorderen. Dan pak je hem in zijn portemonnee. Hij zal maar iemand raak rijden of erger.
Ron@ld (6-2-2011 om 16:14)
@Petra, U bent blijkbaar niet op de hoogte dat een agent niet flits maar dat dat een taak is van een BOA! U spreekt ergens over waar u geen kaas van gegeten heeft. Mag ik constateren dat u een van de beste stuurlui bent die aan de wal staat???
Eilandbewoner (5-2-2011 om 14:50)
Een rijbewijs heb je niet nodig voor een trekker....vandaar een rijverbod, anders mag hij daar wel op rijden.....zo tevreden Karin??
Petra (5-2-2011 om 14:01)
Inderdaad, hoe kun je het bedenken....geen geldig rijbewijs en onverzekerd de weg weer op als je weer nuchter bent...ach heeft de politie weer wat te doen, hem weer op pakken! Of hebben ze het dan te druk met kentekens flitsen voor 3km snelheidsovertreding.....
Jacob (5-2-2011 om 11:40)
Een rijverbod van 9 uur, ze moesten minimaal €10000,- boete opleggen. En een gevangenisstraf van een jaartje of twee geven. Hij zal maar een ongeval, met fatale afloop of zwaargewonden, veroorzaken de aso.
Dima (5-2-2011 om 10:11)
Een grote pluim voor de getuigen die deze dronkelap tot stoppen hebben gedwongen. Door deze actie zijn er veel narigheden voorkomen.... Hopelijk gaat deze 66 jarige inzien waar hij mee bezig is en was !
Cookie-instellingen beheren