Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 213 km

Politie zoekt getuigen van felle brand

Toegevoegd: 06-02-2011, 14.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland zoekt getuigen van een brand die zondagochtend is ontstaan bij een caravan die geparkeerd stond naast een woning aan de Burgerweidestraat in Middelburg.


Door de harde wind is het vuur overgeslagen op een naastgelegen schuurtje waarin dieren verbleven. Deze dieren, kippen, vogels en konijnen, hebben de brand niet overleefd.

De bewoners van de naastgelegen woningen zijn door de politie wakker gebeld en uit hun huizen gehaald omwille van hun persoonlijke veiligheid. In totaal zijn vijf auto's, een schuurtje met daarin o.a. een scootmobiel en de dieren, een schutting, een caravan en een gedeelte van een woning beschadigd.

De politie Zeeland doet onderzoek naar de oorzaak van de brand; een gedeelte van de Burgerweidestraat is daarom afgezet met lint Getuigen, mensen die iets gezien of gehoord hebben dat verband kan houden met deze brand, kunnen zich te melden op het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844.

Zie ook:
- 06/02/2011: Grote schade na brand M'burg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sannie (6-2-2011 om 23:20)
Gelukkig zijn er geen mensen gewond. De financieele schade kost de omwonendden weer een paar maanden werk. Hoe kon die brand ontstaan? Korte kick voor de? En ellende en geen vakantie dit jaar voor de gedupeerden.
Stejannik (6-2-2011 om 15:58)
Ik hoop dat ze die dader vinden want dit is moord
Marga (6-2-2011 om 14:47)
Sterkte voor alle mensen die dit mee hebben gemaakt. En wat verschrikkelijk dat er opgesloten dieren verbrand zijn. Voor de dader hoop ik op een straf die hij nooit meer zal vergeten!
Cookie-instellingen beheren