Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie mannen opgepakt na vechtpartij

Toegevoegd: 06-02-2011, 21.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft zondag drie mannen aangehouden in de Nieuwstraat in Terneuzen rond 04.30 uur omdat zij niet voldeden aan een vordering van de politie.
 
In de Nieuwstraat vond een vechtpartij plaats waarbij de politie de betrokkenen probeerde uit elkaar te halen en hen sommeerde weg te gaan. Een van hen, een 20-jarige Terneuzenaar, begon wild om zich heen te slaan en werd hierop aangehouden.
 
Twee andere betrokkenen, een 36-jarige Belg en een 37-jarige man afkomstig uit de gemeente Westvoorne, wilden deze aanhouding beletten en ook zij zijn gesommeerd te vertrekken waar zij niet aan voldeden. Hierop zijn zij ook aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren