Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Inrijden op ex levert taakstraf op

Toegevoegd: 07-02-2011, 18.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor een poging om zijn ex-vriendin zwaar lichamelijk letsel toe te brengen heeft de rechtbank in Middelburg maandag een 35-jarige man uit Kortgene een taakstraf van 120 uur en een voorwaardelijk celstraf van twee maanden opgelegd. Het vonnis was conform de eis.

Op 5  september vorig jaar was er in Goes een evenement met Amerikaanse auto's. De man trof daar zijn ex aan. Na afloop zocht hij haar op in een café en wilde met haar praten. Zij wilde dat echter niet en binnen de kortste keren ontstond er buiten een ruzie.


De vrouw liep weg en haar ex-vriend ging er met zijn auto achteraan. Volgens de ex-vriendin had hij drie keer geprobeerd haar aan te rijden. Volgens de man wilde zijn ex hem een hak zetten omdat hij de voogdij over hun kind had en zij niet.

Zie ook:
- Man rijdt in op ex-vriendin (24-01-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (8-2-2011 om 15:13)
Belachelijk gewoon! 120 uur voor een poging tot doodslag? Waar gaat het naar toe met de maatschappij. Is het omdat deze persoon in Yougo gezeten heeft en daardoor overal onderuit kan komen. T zal wel door zijn praatjes zijn. Hij is nml al erg bekend bij justitie voor vele bedreigingen. Opsluiten!
Cookie-instellingen beheren