Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Eenzijdig ongeval met aanhanger op Nieuwe Postweg

Toegevoegd: 02-05-2005, 23.17 uur
Door: Politie Zeeland

THOLEN - Op donderdag 28 april omstreeks 10.50 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Nieuwe Postweg in Tholen.

Een 23-jarige Steenbergse bestuurder van een bedrijfsauto met aanhanger kon zijn voertuig niet meer in bedwang houden toen zijn aanhanger begon de slingeren. Een busje, dat op de aanhanger stond, viel van de aanhanger af.

Vermoedelijk door het plotselinge verminderde gewicht raakte de bedrijfsauto van de weg en kwam tot stilstand tegen bomen die in de berm stonden. Tegen de 23-jarige wordt proces-verbaal opgemaakt, ook omdat hij niet over het juiste rijbewijs beschikte om de combinatie te mogen besturen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren