Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijontzegging en taakstraf

Toegevoegd: 07-02-2011, 18.49 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 40-jarige inwoner van Alblasserdam heeft een taakstraf van 160 uur en een rijontzegging van een jaar waarvan tien maanden voorwaardelijk opgelegd gekregen na een ongeluk.

De officier van justitie had naast de opgelegde taakstraf een rijontzegging van een jaar waarvan negen maanden voorwaardelijk geëist. Op 16 pril vorig jaar reed de man over de Tractaatweg bij Sluiskil en moest naar het kassengebied. Niet geheel bekend met de route miste hij de afslag en hij besloot om te draaien.


Op die weg, een autoweg, is het echter niet toegestaan te keren. Op het moment dat hij zijn wagen keerde zag hij een hem achteropkomende automobiliste over het hoofd en was een aanrijding onvermijdelijk. De vrouw liep een verzwikking van de wervelkolom op en durft sinds die dag geen auto meer te rijden.

Zie ook:
- Eis: rijontzegging en taakstraf (24-01-2011)
- Tractaatweg dicht na ongeval (16-04-2010)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750