Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Ernstig ongeluk Nieuwdorp

Toegevoegd: 08-02-2011, 09.29 uur - Update: 08-02-2011, 11.50 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Bij een ongeluk op de Europaweg Oost in Nieuwdorp is iemand vanochtend zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer zat in een personenauto en kwam rond 07.00 uur nabij de kruising met de Luxemburgweg in botsing met een bedrijfsbusje. De 48-jarige Vlissinger wilde op de kruising linksaf slaan richting Nieuwdorp. Hij verleende daarbij echter geen voorrang aan de bestuurder van het busje, een 41-jarige man uit de gemeente Borsele.


De 41-jarige kon een aanrijding niet meer voorkomen en botste op de personenauto. De Vlissinger kwam bekneld te zitten. De brandweer kwam ter plekke om de gewonde uit zijn benarde positie te bevrijden. Toen de toestand van de patiënt verslechterde, werd de traumahelikopter ter plekke gevraagd.

De Rotterdamse helikopter landde op een nabij gelegen veldje. De gewonde is uiteindelijk met de helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie had de man een hoofdwond en mogelijk heupletsel. De bestuurder van het bedrijfsbusje raakte niet gewond. Hij was wel erg geschrokken.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Operator Total (10-2-2011 om 12:32)
Dat het nog zo lang geduurd heeft dat er een dergelijk ongeluk heeft plaats gevonden is een wonder. Al vele malen is er bij de wegbeheerder aangegeven dat er verkeerslichten moeten komen! Ik hoop dat de betrokkene van dit ongeval spoedig hersteld zullen zijn!! Operator Total
Fam maljers (9-2-2011 om 15:36)
Marjan en de kinderen. Veel sterkte toegewenst voor jullie.,na het ongeval van cor. Als cor aanspreekbaar is wens hem beterschap van ons.
Anoniempje (9-2-2011 om 14:40)
Marian beterschap en sterkte met je man.
AZ (9-2-2011 om 12:51)
@Marian, Sterkte met dit gebeuren en beterschap met je man. Het klinkt ernstig, maar herstel is mogelijk zo te lezen. Zo zie je maar, beter melden dat er personen gewond zijn, dan gaat het toch sneller dan alleen blikschade melden. Dat beoordelen de kenners dan wel.
Marian (8-2-2011 om 22:04)
Mijn man ligt zwaar gewond in erasmus heeft zijn bekken gebroken en een zware hersenschudding hulp kwam laat op gang maar dat kwam omdat er eerst alleen gemeld was aanrijding met blik schade sterkte voor de andere bestuurder hij heeft je snelheid niet goed ingeschat.
Anoniempje (8-2-2011 om 19:42)
Weet iemand hoe het met de gewonde is?
Cookie-instellingen beheren