Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisje gewond bij ongeval Hoek

Toegevoegd: 08-02-2011, 10.16 uur
Door: Roland de Jong\
HOEK - Bij een ongeluk in Hoek is vanochtend een 17-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde dinsdagmorgen rond 08.00 uur toen een 37-jarige automobilist uit de gemeente Sluis over de Hoekseweg reed en rechtsaf sloeg, de Binnendijk op. Daarbij zag hij een bromfiets, bestuurd door het 17-jarige meisje, over het hoofd.

Het meisje liep door het ongeval een pijnlijke arm op. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vito (9-2-2011 om 12:41)
Je hebt helemaal gelijk mischa, hier heeft snelheid niks mee te maken. de onoplettendheid van de automobilist misschien wel. Ben zelf ook keer aangereden. de automobiliste wou ook niet toegeven dat het haar schuld was. Sterkte voor alle betrokkenen.
Mischa (9-2-2011 om 12:07)
Ja-Ja, het betreft hier een auto die rechtsaf slaat en daarbij een fietspad kruist, daarbij schept hij een bromfietsster(rechtdoorgaand verkeer) en staatn zelfs haaientanden ter plaatse voor de automobilisten. Misschien, heel misschien als je geen enkel idee hebt van de situatie ter plaatse is het verstandiger niet te reageren.
Tsja (9-2-2011 om 11:24)
Wat maakt het nu uit hoe hard ze reden? Op die kruising hebben bromfietsen voorrang!!! Gelukkig is het goed afgelopen. Sterkte voor beiden.
Fietser (9-2-2011 om 08:45)
Je weet toch dat je een fietspad kruist en ik denk rond 8 uur, dat je nog wel licht voert en als hij van de grote kruising is gekomen dat ie of de bromfiets is gepasseerd of wel wist dat ze aan de lichten heeft staan wachten, mogelijk zelfs gelijk opgereden aan kruispunt. Spiegels kijken, o zo goed
Ja-Ja (8-2-2011 om 11:10)
Had de auto zijn knipper naar rchts aan staan? Ging de bromfietster er rechts langs? Hoe hard reed de bromfietster? P.S Natuurlijk krijgt de automobilisst de schuld. Sterkte voor het meisje.