Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee grote glaasjes wijn

Toegevoegd: 08-02-2011, 20.15 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Omstreeks 18.15 uur op dinsdagavond is in Middelburg een 67-jarige man uit Uden betrapt op het rijden onder invloed.

Rond genoemd tijdstip kwam er bij de politie een melding binnen van een andere weggebruiker die de man had zien rijden. Hij was, volgens de melder, aan het bumperkleven en reed slingerend over de weg. De melder had het idee dat de bestuurder gedronken had. Hij gaf het kenteken door en de locatie van de betreffende auto en agenten van de Zeeuwse politie zijn op zoek gegaan naar de auto met zijn bestuurder.


Die troffen zij aan in de Naereboutstraat in Middelburg. De automobilist probeerde zijn auto in een parkeervak te zetten, maar dat lukte niet helemaal zoals het hoorde. De agenten hebben de automobilist laten blazen en hieruit bleek dat hij teveel gedronken had. Ook al verklaarde de Udenaar dat hij maar twee glaasjes wijn had gedronken, het blaasapparaat wees uit dat hij bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd...

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DD (9-2-2011 om 10:06)
67 jaar, en dan nog niet wijzer. Drank en autorijden KAN gewoon niet samen! Ik ben het helemaal eens met Fietser, drank op en rijden is poging tot doodslag.
Fietser (9-2-2011 om 08:49)
Ook eens een rijvaardigsheidstoets onder invloed voor ouderen??? Doen ze bij jongeren ook. jong of oud, we leren het nooit. Onder invloed achter het stuur is hetzelfde als doodslag, zou een regel moeten worden in het wetboek. Je maakt van je auto een moordwapen. Algeheel verbod!!
LIEFHEBBER (8-2-2011 om 22:41)
Wij hebben glazen in huis waar je met gemak een halve liter wijn in kiept. Tja, dan zijn 2 "glaasjes" een behoorlijke slok ..... lol
Cookie-instellingen beheren