Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee grote glaasjes wijn

Toegevoegd: 08-02-2011, 20.15 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Omstreeks 18.15 uur op dinsdagavond is in Middelburg een 67-jarige man uit Uden betrapt op het rijden onder invloed.

Rond genoemd tijdstip kwam er bij de politie een melding binnen van een andere weggebruiker die de man had zien rijden. Hij was, volgens de melder, aan het bumperkleven en reed slingerend over de weg. De melder had het idee dat de bestuurder gedronken had. Hij gaf het kenteken door en de locatie van de betreffende auto en agenten van de Zeeuwse politie zijn op zoek gegaan naar de auto met zijn bestuurder.


Die troffen zij aan in de Naereboutstraat in Middelburg. De automobilist probeerde zijn auto in een parkeervak te zetten, maar dat lukte niet helemaal zoals het hoorde. De agenten hebben de automobilist laten blazen en hieruit bleek dat hij teveel gedronken had. Ook al verklaarde de Udenaar dat hij maar twee glaasjes wijn had gedronken, het blaasapparaat wees uit dat hij bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd...

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (10-2-2011 om 11:35)
Goed joh Marco, dan is het geen poging tot doodslag. Dan maken we er poging tot moord met voorbedachte rade van. Je drinkt en gaat rijden; daar kies je dus voor (= voorbedachte rade) en de 'poging tot' is de route naar je eindbestemming. Misschien kom je onderweg wel iemand tegen ....
LIEFHEBBER (10-2-2011 om 10:19)
@JK . Je maakt een paar fouten! 1) Er wordt hier totaal niet over de jeugd geklaagd. Ik zie dan ook niet in wie hier de schijnheilige is. 2) Je schrijft: je drinkt nooit als je nog moet rijden. Beter had je geschreven: Ik heb nog nooit gedronken als ik nog moest rijden. Je komt nog maar pas kijken.
Marco (9-2-2011 om 16:17)
Met je sleutels ook, met een goeie flinke vaart kan je ook iemand mee neersteken. Ik vindt dat zo'n onzin gelul, iederekeer met dat voorbedachte shit.
Marco (9-2-2011 om 16:13)
Oke, dronken achter het stuur vindt ik niet normaal nee, maar dan gelijk die persoon een moordenaar noemen "drank op rijden is poging tot doodslag". Lul normaal man, kan je net zo goed gelijk alle mannen opsluiten wegens poging tot verkrachting want wij hebben altijd onze penis bij.
Mar (9-2-2011 om 13:10)
DD & Fietser: Met drank op rijden is poging tot doodslag? Dat kan juridisch toch helemaal niet; dan moet er een slachtoffer zijn. Wat wel zou kunnen is drankrijders laten vallen onder art. 5 van de wegenverkeerswet. Lijkt mij een prima oplossing.
JK (9-2-2011 om 12:55)
Zo, de oude mensen geven even het goede voorbeeld! Ik ben 18, heb net mijn rijbewijs en drink nooit iets al ik nog moet rijden. En dan maar klagen over de jeugd. Ik kan me hier zo kwaad om maken! stelletje schijnheilige ........!