Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het zuiden (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Onderzoek naar woninginbraken

Toegevoegd: 09-02-2011, 19.33 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar woninginbraken in Aardenburg en Kruiningen. Bij de laatste inbraak werd de dader betrapt.

In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een woning in de Bootstraat in Aardenburg. Er werd een ruit vernield en binnen werden enkele kasten doorzocht. Uit de woning werden een horloge en een klein bedrag aan euro's gestolen.

Dinsdag tussen 18.30 en 19.00 uur werd in een woning aan de Eendenpoelweg in Kruiningen een inbreker overlopen. Van de woning was een ruit vernield en toen de bewoners thuiskwamen was de inbreker nog in de woning. Deze ging er vandoor met een aantal munten ter waarde van enkele tientallen euro's.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750