Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zoekactie Zeelandbrug gestopt

Toegevoegd: 10-02-2011, 14.11 uur
Door: Roland de Jong
COLIJNSPLAAT - De zoekactie op het water rondom de Zeelandbrug tussen Colijnsplaat en Zierikzee is gestopt. Dat bevestigt de politie.

Rond 09.15 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er een persoon van de Zeelandbrug was gesprongen. Door een getuige werd gezien dat een auto ongeveer halverwege de brug stopte, de bestuurder hiervan uitstapte en van de brug sprong. De getuige zag dat de drenkeling is meegevoerd met de stroom in de richting van de Oosterscheldekering.

Na de melding werd een grootscheepse zoekactie op touw gezet. Hieraan deden diverse boten en een helikopter mee. Nadat een urenlange zoektocht niets had opgeleverd werd rond 12.45 uur gestopt met zoeken. De politie richt zich nu op het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer.

Zie ook:
- Grote zoekactie rondom Zeelandbrug (10-02-2011)

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (10-2-2011 om 19:49)
Triest om zo uit het leven te stappen, soms is het moeilijk en zwaar dat is ook zo maar het zeeuwse gezegde is; luctor et emergo(ik worstel en kom boven)!
Jan P (10-2-2011 om 18:25)
Ja heel triest voor de naasten heel veel sterkte, maar ook erg dat het zover gekomen is dat iemand zichzelf van het leven beroofd, de persoon in kwestie heeft een hele lijdensweg gehad.
Iemand (10-2-2011 om 14:30)
Je met zulke snelle stroming word het al snel lastig. Maja dat betekent ook dat hij ergens gaat aanspoelen:S. Heel erg voor de nabestaande, sterkte ermee en hoop dat ze hem snel vinden zodat ze afscheid kunnen nemen.