Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 11-02-2011, 10.28 uur - Update: 11-02-2011, 17.06 uur
Bij het ongeluk in Terneuzen raakte één persoon gewond. Bij het ongeluk in Terneuzen raakte één persoon gewond. Delta kwam ter plekke voor de beschadigde lantaarnpaal.
Bij het ongeluk in Terneuzen raakte één persoon gewond.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een eenzijdig ongeval op de kruising Guido Gezellestraat - Rooseveltlaan is donderdagavond één persoon gewond geraakt.


Omstreeks 22.50 uur kwam een automobilist in botsing met een lantaarnpaal waarna deze op de rotonde tot stilstand kwam. De bestuurder, een 32-jarige Terneuzenaar, kwam uit de richting van de Zuidpolder en reed in de richting van de Tractaatweg. Nadat hij een aantal auto's was gepasseerd, vloog hij uit de bocht.

Hij reed de lantaarnpaal uit de grond, sleepte die enkele meters mee en kwam op de rotonde tot stilstand. De inzittende kon het voertuig zelf verlaten. De automobilist is per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Omdat hij gedronken had, werd een bloedproef afgenomen en moest hij zijn rijbewijs inleveren.

Energiebedrijf DELTA heeft zicht ontfermd over de lantaarnpaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750