Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode Zierikzee was springer

Toegevoegd: 11-02-2011, 21.16 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Het stoffelijk overschot dat vanmiddag in Zierikzee werd gevonden is van de man die gisteren van de Zeelandbrug sprong.

Onderzoek van de politie heeft dat aangetoond. De man werd vandaag langs de oever van de Oosterschelde aangetroffen door een voorbijganger. Het slachtoffer is een 59-jarige man uit de provincie Noord-Brabant, zo is vast komen te staan.


De man sprong gisteren van de Zeelandbrug. Daarop werd een grote zoekactie gestart. Na enkele uren werd de actie beëindigd omdat de kans op opverleving niet meer aanwezig was.

Zie ook:
- Dode gevonden in Oosterschelde (11-02-2011)
- Grote zoekactie rondom Zeelandbrug (10-02-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan P (13-2-2011 om 23:26)
@ Ineke ik heb daar ook over nagedacht met wat jij zegt. Woon sinds kort alleen en toen dacht hoe zou het zijn om bij bepaalde mensen steeds te vertellen wat er niet goed met je gaat, wat je gaat krijgen is, daar heb je die klager weer, wel of niet terecht, ik zeg lastig...
Ineke (12-2-2011 om 17:15)
Verschrikkelijk om zo diep te zitten om dit te doen. Niet meer denken aan de gene ie je achter laat, de gene die je zien springen, de gene die je moet vinden en de mensen die dan onderzoek doen. Kan dit niet op een andere manier? Vraag hulp!
Chicka68 (11-2-2011 om 23:40)
Verschrikkelijk als een mens zich zo voelt dat hij geen andere uitweg ziet dan zichzelf van het leven te beroven. Nog verschrikkelijker is het verdriet van degenen die achterblijven. Zoveel vragen die nu onbeantwoord blijven. Heel veel sterkte voor de nabestaanden bij het verwerken van dit verlies.
Cookie-instellingen beheren