Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Rijbewijs ingevorderd na eenzijdig verkeersongeval

Toegevoegd: 04-05-2005, 18.48 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUWVLIET - Een 25-jarige automobilist uit de gemeente Sluis is dinsdag na een verkeersongeval zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man had ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd.

De man reed rond half één over de Sint Bravodijk te Nieuwvliet toen de man de macht over zijn stuur verloor en zodoende in een naast de weg gelegen sloot tot stilstand kwam. Naast de man zat een achtendertig-jarige passagiere. Zowel de man als de vrouw kwamen met de schrik vrij.

Daarop werd de politie gebeld. Toen deze ter plaatse kwam bleek dat de bestuurder van de auto sterk naar alcohol rook. Daarom werd van hem een blaastest afgenomen. Uit die test bleek dat de man ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

Hierop werd de man meegenomen naar het politiebureau alwaar zijn rijbewijs werd ingevorderd. De man is na het opmaken van een proces verbaal weer in vrijheid gesteld. De auto heeft bij het ongeval overigens forse schade opgelopen aan de voorzijde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren