Weerbericht:
Van tijd tot tijd regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Antidepressiva verloren in Zierikzee

Toegevoegd: 12-02-2011, 11.57 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Vrijdagmiddag rond 12.15 uur is iemand in de omgeving van de Volkerakstraat in Zierikzee twee doosjes met medicijnen verloren.

Het gaat om twee doosjes van 30 stuks Citalopram (antidepressiva). De doosjes zijn wit van kleur en verpakt in doorzichtige folie.

De vinder/vindster wordt verzocht de medicijnen bij de apotheek of bij de politie af te geven.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E (12-2-2011 om 22:34)
Sorry , maar hoe verward ben je dat je medicijnen verliest, men haalt dat spul maar op , en kijkt er gewoon niet naar om, voor het zelfde geld vinden kinderen dit , hoe dom kan men zijn!!!!!!!!!!
Adamn (12-2-2011 om 20:00)
Of een truuk om meer pillen te krijgen of beter ze niet meer aan zo'n persoon voor te schrijven...hier is meer nodig dan een paar pillen als je dit weet te verliezen.
Mira (12-2-2011 om 15:18)
Als men ze zomaar inneemt word je er echt ziek van,