Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf inbraken in de provincie

Toegevoegd: 12-02-2011, 11.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vrijdag tussen 16.00 en 23.00 uur vonden in de provincie Zeeland diverse inbraken plaats. In de nacht van donderdag op vrijdag werd ook ingebroken in twee gebouwen aan de Kapittelstraat in Westdorpe.


Er werd onder meer ingebroken in een woning aan de Zaagbek in Heinkenszand. Men kwam de woning binnen door het vernielen van een ruit. Alle kasten werden doorzocht. Er werden een laptop en sieraden met onbekende waarde weggenomen.

Ook werd een woning in de Christinastraat in Kats bezocht. Ook hier werd een ruit vernield, waarna de gehele woning werd doorzocht. Men ging er uiteindelijk vandoor met onder meer een computer, een horloge, gereedschap en een fotocamera. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.

Tevens werd in Hoek ingebroken in een woning aan het Ds. Raamshof. Door het vernielen van een ruit kwam men de woning binnen en er werden enkele bankpassen en een ketting gestolen.

Uit een buurthuis in Westdorpe werden een spelcomputer met diverse spelletjes en een laptop ontvreemd en uit een kantine in diezelfde plaats verdween frisdrank en snoepgoed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Westdorpse (13-2-2011 om 14:01)
De inbraak in Westdorpe blinkt er weer uit, dat zijn geen grote jongens geweest. Het bekende groepje vast weer.............ze zijn weer terug.
Nou (13-2-2011 om 11:07)
Wat een laffe daden weer... het stelen van spullen is al tot daar aan toe, maar een inbraak kan zoveel angst bij mensen geven. Rotlui zijn het. Hopelijk wordt er eens ingebroken bij hun... Echt een hele laffe daad...
Cookie-instellingen beheren