Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Drie gewonden bij schietpartij

Toegevoegd: 13-02-2011, 06.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vannacht zijn drie personen bij een schietpartij bij café De twee Heeren van Terneuzen aan de Nieuwstraat in Terneuzen gewond geraakt. De politie heeft hiervoor twee verdachten aangehouden.


Twee bikers van de politie hoorden omstreeks 03.20 uur vermoedelijk enkele schoten aan de achterzijde van een café. Ze gingen ter plaatse en hielden op het Arsenaalplein twee verdachten aan. Zij zijn naar het politiebureau gebracht. Dit zijn twee mannen van 26 en 29 jaar uit de gemeente Terneuzen.

Twee slachtoffers van de schietpartij zijn met de ambulance naar het ziekenhuis de Honte in Terneuzen gebracht. Vanwege de ernst van hun verwondingen zijn ze naar een ziekenhuis in Gent vervoerd. Een derde slachtoffer van de schietpartij is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis in Terneuzen gegaan. Hij is aan zijn arm gewond geraakt en wordt hiervoor behandeld.

Tijdens de aanhouding van de verdachten bemoeide zich een derde persoon hiermee. Hij is ook aangehouden. De politie onderzoekt de toedracht van de schietpartij. Er wordt onder andere onderzoek gedaan met politiehonden in de omgeving.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (13-2-2011 om 15:00)
Dat krijg je ervan als je de grootste criminelen in je zaak laat blowen (en de rest). De DJ die draaide draaide eerst in Tilt, en die zaak is ook kapotgegaan aan het wekelijkse geweld aldaar. Vroeger kon je goed op stap in de 2 Heeren, nu moet je minimaal een strafblad hebben om je welkom te voelen.
J.te Z (13-2-2011 om 14:34)
Als het drugs figuren zijn,dan krijg toch weer heimwee naar de oude tijd van Checpoint. Hadden we dat gezeur niet op straat. En het leverde ook nog een leuke euro aan parkeergeld op,nu kost het alleen maar euro's.Denk maar eens aan alle hulpdiensten,ziekenhuis en en alle onderzoeken die nog volgen
Michel (13-2-2011 om 14:16)
Zo gaat Terneuzen kapot. Op den duur toch niet meer vreemd dat we bepaalde groepen mensen aanwijzen als 'tuig' ? Ze verpesten het voor iedereen. Ben trouwens tegen tuigdorpen. Dat is probleemverplaatsing, geen oplossing. Goed werk van de politie vannacht.....
De Bruin (13-2-2011 om 12:56)
Waarschijnlijk weer een gevalletje drugsdeal. Net als in de jaren negentig in het centrum van Terneuzen het bij schering en inslag het geval was. Terug naar de oude tijd van illegaliteit en problemen in de binnenstad.
ArCo (13-2-2011 om 12:29)
@Wes tja sluit m,n eigen helemaal bij u aan ! Drank maakt meer kapot dan men lief is.. En maar reclame maken voor drank.. Sigaretten reclame,s mogen niet meer maar zie toch liever iemand met een peuk op 8er uut stuur dan een dronkenlap.
P (13-2-2011 om 11:40)
Drm gaat bijna niemand van ons meer stappen in terneuzen, wij hebben geen zin meer in elke x dat gezeik in de stad en het zal nooit veranderen
Cookie-instellingen beheren