Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij schietpartij

Toegevoegd: 13-02-2011, 06.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vannacht zijn drie personen bij een schietpartij bij café De twee Heeren van Terneuzen aan de Nieuwstraat in Terneuzen gewond geraakt. De politie heeft hiervoor twee verdachten aangehouden.


Twee bikers van de politie hoorden omstreeks 03.20 uur vermoedelijk enkele schoten aan de achterzijde van een café. Ze gingen ter plaatse en hielden op het Arsenaalplein twee verdachten aan. Zij zijn naar het politiebureau gebracht. Dit zijn twee mannen van 26 en 29 jaar uit de gemeente Terneuzen.

Twee slachtoffers van de schietpartij zijn met de ambulance naar het ziekenhuis de Honte in Terneuzen gebracht. Vanwege de ernst van hun verwondingen zijn ze naar een ziekenhuis in Gent vervoerd. Een derde slachtoffer van de schietpartij is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis in Terneuzen gegaan. Hij is aan zijn arm gewond geraakt en wordt hiervoor behandeld.

Tijdens de aanhouding van de verdachten bemoeide zich een derde persoon hiermee. Hij is ook aangehouden. De politie onderzoekt de toedracht van de schietpartij. Er wordt onder andere onderzoek gedaan met politiehonden in de omgeving.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hier aan de kust (13-2-2011 om 08:04)
Stappen doe ik al jaren niet meer omdat het gewoon geen donder meer aan is.ben echt niet bang voor een paar klappen op zun tijd maar een kogel of mes is toch anders.en de sfeer ? ga maar eens naar de stad vlissingen kijk iemand 2 sec aan en je heb een probleem nederland is verpest.
Eej swa respect noh? (13-2-2011 om 07:53)
Dit is niet mijn stad vriend.en de mensen al helemaal niet.
Wes (13-2-2011 om 07:40)
Waarom moet er gevochten worden naar een avondje stappen. Waar is de tijd van de echte mannen gebleven. Die vochten een ruzie uit zonder wapens. Opsluiten die hap, op een onbewoondeiland kunnen ze elkaar overhoop schieten. kunnen wij weer fatsoenlijk op stap gaan en het gezellig houden.
Cookie-instellingen beheren