Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Morgen overdag perioden met zon en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissingse personenauto in brand gestoken na inbraak

Toegevoegd: 04-05-2005, 18.48 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Dinsdag werd ontdekt dat in de nacht van maandag op dinsdag brand is gesticht in een personenauto die aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen geparkeerd stond.

Voordat de auto in brand werd gestoken is eerst ingebroken in de auto, dat meldt de politie na een kort onderzoek. Uit de auto werd geluidsapparatuur weggenomen. Daarna heeft de inbreker, of hebben de inbrekers het interieur van de auto in brand gestoken.

De brandstichting is waarschijnlijk echter niet geheel volgens plan verlopen, het vuurtje is vanzelf uitgegaan. Brandweerinzet was dan ook niet nodig. Hoe groot de schade aan de personenauto is, is niet bekendgemaakt.

De auto heeft in ieder geval wel schade opgelopen door het brandje.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren