Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Twee oproepen traumahelikopter

Toegevoegd: 13-02-2011, 17.52 uur - Update: 13-02-2011, 20.38 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag twee keer opgeroepen voor een incident in Zeeland.

Rond 13.25 uur kwam nabij de Korte Heerenstraat in Oostburg iemand ongelukkig terecht na een val van een paard. Er werd vermoedt dat er sprake was van een zogeheten neurotrauma De helikopter werd opgeroepen, maar niet ingezet. De gewonde is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Terneuzen.


De tweede alarmering voor de helikopter kwam rond 15.55 uur binnen. Bij Jachthaven Den Osse nabij Brouwershaven was een man ten val gekomen op een twee meter hoge steiger. De man was bezig met schuurwerkzaamheden aan een schip toen hij voorover viel.

Na onderzoek bleek het letsel mee te vallen en werd een reeds gewaarschuwde traumahelikopter afbesteld. Het slachtoffer is vervoerd naar een ziekenhuis in Dirksland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren