Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Tractaatweg

Toegevoegd: 14-02-2011, 08.34 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Tractaatweg ter hoogte van Axel heeft zaterdagmorgen rond 11.00 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een vrouw raakte gewond.

De 53-jarige bestuurster van een personenauto uit Sint Jansteen stond voor het verkeerslicht te wachten. Naast haar, op het fietspad, stond een fietser te wachten. Toen beide verkeerslichten groen licht gaven,reden zij beiden weg.


Op datzelfde ogenblik reed een 77-jarige automobilist uit Zelzate (B) door het rode verkeerslicht en veroorzaakte op de kruising een aanrijding met de personenauto van de vrouw uit Sint Jansteen.

De vrouw klaagde na de aanrijding over pijn in haar borst en gezicht. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De Belg liep geen verwondingen op. Beide personenauto's zijn weggesleept door een takelbedrijf.

Tijdens het schoonmaken van de weg was er een automobilist die het nodig vond diverse malen gas te geven en twee agenten die op de weg stonden, bijna aan te rijden.

Het kenteken van de automobilist is genoteerd en de man kan een bekeuring thuis verwachten wegens het veroorzaken van gevaar op de weg tijdens een hulpverleningssituatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (14-2-2011 om 15:39)
Er is ter hoogte van Axel op de tractaatweg geen fietspad met VRI ik denk eerder dat het bij Westdorpe, aan de Eversdam is geweest. Op dit kruispunt is geen camera en ook aan de Molenstraat niet, hier wordt dikwijls door rood gereden. De lichten staan kort afgesteld ook, gaan tegelijkertijd?!?
Terneuzenaar (14-2-2011 om 12:21)
@kees ..fietsen.. :-)
Patrick (14-2-2011 om 12:18)
Sinds wanneer ligt er een fietspad op de Tractaatweg ? Hebben ze die fietser niet bekeurd , wegens het rijden op een autoweg ?
PeterB (14-2-2011 om 10:37)
Er licht daar helemaal geen fietspad langs de provinciale weg van terneuzen naar zelzate
Mary-Ann (14-2-2011 om 09:34)
Van harte beterschap toegewenst! Uh fietspad op de tractaatweg bij Axel? Toch niet of ben ik nog suffig?
Kees (14-2-2011 om 08:45)
En wat doet de fietser in het verhaal? Getuige of zo?
Cookie-instellingen beheren