Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt voor reeks tasjesroven

Toegevoegd: 15-02-2011, 17.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Door de politie is maandag een 26-jarige Goesenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in de periode 2007/2009 diverse tasjesroven te hebben gepleegd in Hulst.

Destijds werden tussen de 20 en 25 tasjesroven gepleegd, dit zorgde voor veel onrust onder de burgers. Ondanks dat de politie uitvoerig onderzoek deed, resulteerde dat toen niet in een aanhouding.
 
In het programma Opsporing Verzocht werd destijds ook aandacht gevraagd voor deze zaak. De 26-jarige man verliet Zeeuws Vlaanderen in 2009. Opmerkelijk is dat toen ook de tasjesroven stopten. De politie kwam de man op het spoor doordat bij de laatste tasjesroof een gsm was buitgemaakt waarop verder onderzoek werd gepleegd.

Uiteindelijk leidde dit tot zijn aanhouding. De Goesenaar zal a.s. donderdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (15-2-2011 om 21:09)
Hopelijk komt ''boontje'' heel goed om zijn loontje....laat em eerst een tijd in de cel nadenken en daarna hard laten werken om alle schade te vergoeden. Gestolen goed gedijt niet !! Gewoon werken en eerlijk aan je geld komen !
Straf? (15-2-2011 om 20:26)
Minimaal 5 jaar celstraf hoop ik. Helaas zal het bij een boete blijven denk ik :(