Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Celstraffen geëist voor drugshandel

Toegevoegd: 16-02-2011, 20.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelburg heeft woensdag tegen een 21-jarige Terneuzenaar een celstraf van vijftien maanden waarvan drie voorwaardelijk geëist.


Zijn 19-jarige buurtgenoot hoorde een gevangenisstraf van een jaar waarvan eveneens drie maanden voorwaardelijk tegen zich eisen. Tegen drie andere buurtgenoten in de leeftijd van 19,20 en 20 jaar eiste de officier van justitie taakstraffen en celstraffen, gelijk aan het voorarrest.
 
De vijf, de een wat meer dan de ander, worden verdacht van dealen in hard- en softdrugs, het oplichten van een potentiële hasjklant, het hebben van een hennepkwekerij en verboden wapenbezit. Dat alles zou hebben plaatsgevonden in de tweede helft van vorig jaar.

De rechtbank doet uitspraak op 16 maart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren