Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Twintig-jarige raakt puntenrijbewijs kwijt na snelle rit

Toegevoegd: 04-05-2005, 18.50 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KRUININGEN - Hij is waarschijnlijk één van de eersten, maar een twintig-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal is sinds deze week zijn puntenrijbewijs echt definitief kwijt.

De man werd deze week op de N289 in Kruiningen betrapt toen hij daar 171 kilometer per uur reed. Twee politieagenten zagen de man voorbijflitsen tijdens de surveillance in hun videowagen. Op de weg waar de man reed was echter een maximumsnelheid van honderd kilometer per uur van toepassing.

Later reed de man 124 kilometer per uur op een weg waar een maximumsnelheid van vijftig kilometer per uur van toepassing is. Later reed hij 133 waar hij 80 de maximumsnelheid was. Toen de agenten erin waren geslaag de man aan de kant te zetten bleek dat hij zijn rijbewijs al eerder tijdelijk was kwijtgeraakt vanwege eenzelfde vergrijp.

Ook verklaarde de man dat hij al een punt van zijn puntenrijbewijs was kwijtgeraakt vanwege het rijden onder invloed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren