Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 218 km

Opruimen asbest Goes duurt langer

Toegevoegd: 17-02-2011, 08.27 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De omvang van het aantal asbestdeeltjes op de Houtkade in Goes is groter dan gedacht. Het werk gaat ook vandaag en mogelijk zelfs morgen nog door.


Dinsdagavond werd na de grote brand bij het gemeentelijk Nijverheidscentrum een eerste schatting gemaakt. Toen leek het erop dat de witte asbestdeeltjes vrij snel zouden kunnen worden verdwijderd. Inmiddels is gebleken dat de klus toch meer tijd in beslag neemt dan aanvankelijk gedacht.

Eerst wordt opgeruimd op het terrein van Haringman. Daarna volgen de Houtkade, de Kattendijksedijk en de grasbermen. In verband met het opruimen van de deeltjes zijn de Houtkade en de Kattendijksedijk mogelijk nog tot vrijdag afgesloten.

De bedrijven aan de Houtkade achter Haringman zijn via Wilhelminadorp bereikbaar, de bedrijven aan de Houtkade voor Haringman zijn normaal bereikbaar. Het terrein van Haringman is nog niet toegankelijk.

Zie ook:
- Opruimen asbest gestart (16-02-2011)
- Grote brand in loods Goes (15-02-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren