Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Gewonde bij ongeluk Aagtekerke

Toegevoegd: 17-02-2011, 11.59 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Bij een ongeluk op de kruising Baaiweg-Prelaatweg bij Aagtekerke is vanochtend iemand gewond geraakt.


Even voor elf uur kwamen twee personenauto's op het kruispunt met elkaar in botsing. De beide auto's reden vervolgens in de richting van een elektriciteitshuisje. Aanvankelijk leek er sprake te zijn van een mechanische beknelling en zodoende werden brandweerwagens uit Zoutelande en Middelburg opgeroepen.

Ter plekke bleek dat er niemand uit zijn auto hoefde te worden geknipt. Eén betrokkene werd naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn/haar letsel is niets bekend.

 

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (18-2-2011 om 08:28)
Rotonde is een schijnoplossing, je moet als bestuurder zelf gewoon opletten en je aan de regels houden! Altijd moet de situatie maar worden aangepakt terwijl de gemiddelde automobilist maar aan rommeld en ieder bedenkt zijn eigen regeltjes.
Loesje (18-2-2011 om 00:32)
Ze moeten daar is die bossen wegsnoeien. overal snoeien ze bossen weg en op zo een kruising niet.. als je uit de baaiweg komt vanaf de zeedijk moet je de kruising bijna oprijden wil je auto's zien komen maar dan is het dus soms telaat.. dit geld voor het fietspad naast de prelaat weg ook!
Loes (17-2-2011 om 18:27)
Nee minder gehaast en minder hard rijden.niks mis mee met de kruising,en mekaar voorang verlenen ipv even gauw voor te schieten omdat wachten te lang duurt en uiteindelijk staj e toch met schade tewachten.defensief rijden is vooruit kijken en vaart minderen voor naderende kruising,en zo is dat!
MotorMario (17-2-2011 om 18:11)
Eerst goed kijken en voorrang verlenen volgens de plaatselijk geldende verkeersborden en -tekens wil ook wel eens helpen... Overal rotondes aanleggen wordt een dure grap. Er zijn daar geen obstakels die het zicht ontnemen dus als je iets niet hebt gezien, heb je niet goed gekeken.
Cappie (17-2-2011 om 16:25)
Let eens op de lading van de BMW, die moet je bij een aanrijding ook niet tegen je rug krijgen! Hopelijk vallen de verwondingen mee.
G.S (17-2-2011 om 13:17)
Niet de eerste keer daar! Ongelofelijk dat ze daar niets doen aan dat onoverzichtelijke kruispunt. Gemeente Veere, kom in actie tegen al die rare kruispunten in onze regio...
Cookie-instellingen beheren