Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Ouders Middelburg bijgepraat

Toegevoegd: 17-02-2011, 20.04 uur
Ouders bezoeken de bijeenkomst in Het Palet.
Ouders bezoeken de bijeenkomst in Het Palet.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg worden vanavond de ouders bijgepraat van de leerlingen van basisschool Cypressenhof naar aanleiding van de melding van misbruik door de directeur.

De Middelburgse burgemeester Koos Schouwenaar sprak vanaf zeven uur de eerste groep ouders toe. Een gemeentewoordvoerder heeft inmiddels laten weten dat er daadwerkelijk sprake is van een aangifte en niet alleen van een melding. De politie kon dat vanmiddag nog niet bevestigen.


Ouders die bij de bijeenkomst waren willen niet inhoudelijk ingaan op de informatie die tot nu toe is verstrekt. Zij reageren verbaasd op het verhaal. De directeur zou bekend staan als een vriendelijke man.

Vanavond volgen enkele bijeenkomsten voor ouders. De tweede bijeenkomst is nu bezig. Vanavond om 22.00 uur volgt ook een persbijeenkomst.

Zie ook:
- Mogelijk misbruik op basisschool (17-02-2011)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.Idema (19-2-2011 om 14:19)
Hr. Stoltink, het gaat niet om een bekentenis, maar bewijsvoering. Een aangifte is snel gedaan en de desbetreffende persoon is voor zijn leven geschaad. De aangever staat tegenover de verdachte, maar dient met bewijzen te komen om een veroordeling te realiseren. In Nederland is het nog steeds zo, dat iemand niet veroordeeld wordt zonder wettig en overtuigend bewijs. Er kan altijd een bepaalde vorm van rancune aanwezig zijn en dat dient de rechter dan te bekijken.
P.P. Stoltink (18-2-2011 om 15:31)
Foutieve berichtgeving van uw kant, de Politie, Burgemeester, etc. omtrent de gedane aangifte van mogelijk misbruik op een basisschool. Alvorens hier mee naar buiten te treden dient men eerst een bekentenis te hebben van desbetreffende. Respecteer ieders Privacy.
W.Idema (18-2-2011 om 13:35)
Onze kinderen (ik ben nu bijna 72 jaar) en hun kinderen zijn op deze school en de Pinsenhoveschool geweest, onder hetzelfde hoofd. Naar volle tevredenheid en nooit één wanklank. Niet tijdens schooltijd, schoolreisjes, of nablijven. Alle lof voor het hoofd en de andere leerkrachten. Een dergelijke hetze verdient hij en het overig personeel niet. Ik geloof, dat het makkelijker is de kroon van iemands hoofd te stoten, maar hem er weer op te zetten, ho maar!
Cookie-instellingen beheren