Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man opgepakt voor belediging agenten

Toegevoegd: 19-02-2011, 13.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft vrijdag rond 16.30 uur een 19-jarige man aangehouden wegens belediging van agenten in de Stijn Streuvelstraat in Terneuzen.


De agenten waren op dat moment bezig met het in beslag nemen van een auto.

De 19-jarige Terneuzenaar verzette zich tegen zijn aanhouding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (20-2-2011 om 21:47)
Ik schrik van de reacties! De agenten zijn bezig met hun werk en een gek bemoeit zich daar mee. En dan zijn de agenten op het tenen getrapt? Kom op zeg, opsluiten die gek!! Agenten moeten kunnen relativeren..: dat kunnen ze ook prima. Wellicht is het goed om eens mee te lopen in het weekend...!
Een zeeuw (20-2-2011 om 21:19)
Scheidsrechters worden ook onderbedolven met scheldwoorden
Bopzster (20-2-2011 om 19:54)
De dienders zijn al gauw op hun tenen getrapt tegenwoordig je mag helemaal niks meer zeggen en dat noemen ze nu DEMOCRATIE. Kinderachtig als je geen eens meer eikel tegen zo'n eikel mag roepen. Misschien een stuk rollenspel in de opleiding ipv het leren uitschrijven van boetes.
Fransiscus (20-2-2011 om 19:44)
Je kan t zielig vinden van de politie maar waar gaat het heen als je als ordehandhaver alles over je heen moet laten gaan? Waar ligt dan de grens? Nee, hard aanpakken die aso's die zich niet kunnen gedragen. Die auto wordt niet voor de leut in beslag genomen.
Mar (20-2-2011 om 15:22)
@Hans: Ben het met je eens. Agenten zouden moeten kunnen relativeren. Helaas kan de een dat beter dan de ander; dus hangt het er vanaf wat voor agent je tegenkomt. En ergens klopt dat niet...
Jeroen (20-2-2011 om 14:41)
Een politieagent mag alles zeggen een burger moet zijn dicht houden,ze worde niet voor niets politieagent,omdat ze vroeger op school werden gepest,ja als agent voelen ze d'r eigen geen mietjes meer.
Cookie-instellingen beheren