Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt voor belediging agenten

Toegevoegd: 19-02-2011, 13.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft vrijdag rond 16.30 uur een 19-jarige man aangehouden wegens belediging van agenten in de Stijn Streuvelstraat in Terneuzen.

De agenten waren op dat moment bezig met het in beslag nemen van een auto.

De 19-jarige Terneuzenaar verzette zich tegen zijn aanhouding.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chicka68 (22-2-2011 om 01:40)
@Joop: Jij hebt in het kort perfect verwoord waar het om draait. Duidelijk en juist.
Harry (21-2-2011 om 21:17)
@jeroen. Het is duidelijk dat je geen idee hebt wat je uitkraamt. Je zou gewoon eens een dagje mee moeten lopen met die gasten, dan weet je waar je over praat. Het idee dat iedereen maar alles moet kunnen roepen tegen hulpverleners slaat werkelijk nergens op. Normaal doen is tegenwoordig abnormaal.
Mar (21-2-2011 om 19:58)
@ Jeroen: Jij gaat wel erg kort door de bocht zeg! Maar goed...mochten er mensen zijn die niet weten waarom ze een bepaald beroep hebben gekozen kunnen ze altijd nog bij jou terecht.
Yari (21-2-2011 om 17:24)
Men heeft het hier over democratie en relativeren. Maar als men aagesproken wordt op hun gedrag of er gebeurt iets wat men niet zint....dan heeft de ander het gedaan. Dan moet de ander relativeren en het maar slikken. Da's lekker makkelijk. En om Jeroen te pesten zijn er agenten...tja.
Joop (21-2-2011 om 10:55)
Dit heeft alles te maken met Respect. Het populaire woord dat jongeren hele dagen blaten maar waar ze de betekenis allang van zijn vergeten.
Alex (21-2-2011 om 10:14)
Bopzster, die zojuist zijn gal spuugde over de dienders die zo gauw op hun tenen zijn getrapt , weet kennelijk niet wat democratie inhoudt. Die dienders hebben groot gelijk, en doen hun werk en orde handhaven en ook Bopzsterretje, die nog niet eens zijn naam durft te noemen moet zich gedragen.