Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 177 km

Café Terneuzen dicht na schietpartij

Toegevoegd: 19-02-2011, 16.21 uur
Door: Maximaal
TERNEUZEN - Burgemeester Jan Lonink heeft café De 2 Heeren in Terneuzen per direct voor drie maanden gesloten in verband met een schietpartij van vorige week zaterdag.


Lonink sloot het café ''op grond van ernstige verstoring van de openbare orde en aantasting van het woon- en leefklimaat''. Alhoewel het incident plaatsvond buiten het café ligt de verantwoordelijk hiervoor volgens de burgemeester toch bij de uitbater.
 
Bij de schietpartij raakten drie personen gewond. Twee daarvan liggen nog in het ziekenhuis.

Zie ook:
- 13/02/2011: Drie gewonden bij schietpartij


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (19-2-2011 om 18:49)
Belachelijk, cafe's gaan sluiten omdat je zelf faalt als burgemeester en niet de orde kan handhaven.
Aardenburg (19-2-2011 om 17:25)
Belachelijk om een tent te sluiten. Het is niet zeker of die schietpartij iets te maken heeft gehad met de 2 Heeren...Daarachter is altijd nog een favo plekje geweest om dingen uit te vreten die het daglicht niet kunnen verdragen....
Cookie-instellingen beheren