Weerbericht:
Rustig najaarsweer. Vandaag vooral in het noorden bewolkt. Morgen veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 20-02-2011, 01.40 uur - Update: 20-02-2011, 15.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Bij een ongeval op de Postweg (N670) ter hoogte van Yerseke is zaterdagavond een 22-jarige man uit Middelburg ernstig gewond geraakt.


Rond bovengenoemd tijdstip merkte een passant een auto op in de sloot naast de Postweg met daarin nog de bestuurder. De man heeft vervolgens 112 gebeld en is de sloot ingegaan. Hij heeft de bestuurder ondersteund omdat zijn hoofd nagenoeg in het water lag.

In eerste instantie was niet duidelijk of er nog meer inzittende in het voertuig zaten. Hiervoor werden dan ook gelijk brandweerduikers opgeroepenen de sloot te doorzoeken. Korte tijd later bleek dat het slachtoffer de enige inzittende was. De brandweerduikers zijn dan ook niet meer uitgerukt.

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto gehaald. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis is Goes gebracht gebracht en later vervoerd naar een ziekenhuis in Antwerpen.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend. De auto is weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rik (20-2-2011 om 04:22)
Moet je nagaan dat ik er om kwart voor 12 nog met de auto gereden heb... Als we de stoplichten in goes tegen hadden gehad, zouden we voor of achter deze auto hebben gereden...