Weerbericht:
Van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Ontmanteld werpt opnieuw vruchten af in Hulst

Toegevoegd: 04-05-2005, 18.53 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HULST - Het project "Ontmanteld" van de Zeeuwse politie heeft dinsdag opnieuw zijn vruchten afgeworpen: in de Moerschansstraat in Hulst werd disndag een hennepkwekerij ontmanteld.

Op het moment dat de politie een inval deed in het pand waren er geen personen meer in de kwekerij aanwezig. De politie trof wel ongeveer 248 hennepplanten aan. Alle planten en de voor de kweek benodigde apparatuur is door de politie in beslaggemomen en vernietigd.

De bewoner van het pand zal door de politie op het bureau verhoord worden. Het project "Ontmanteld" is overigens een samenwerking tussen de politie, de woningbouwverenigingen, de gemeente, het Openbaar Ministerie en Delta Nutsbedrijven.

Eerder werd door dit project in Clinge het restant van een hennepkwekerij ontdekt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren