Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 241 km

Ambulancedienst en politie rukken uit voor ongeval A58

Toegevoegd: 04-05-2005, 18.58 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLE - Dinsdagmiddag rond 15.05 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Kapelle een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bedrijfsauto.

De 34-jarige bestuurder van de personenauto uit Schiedam reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Vlissingen en gaande in de richting van Bergen op Zoom. Toen hij even niet oplette en een stuurcorrectie maakte raakte hij in de slip.

Hierdoor botste hij tegen de voor hem rijdende 34-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit Roosendaal. De bedrijfsauto kwam, via de linkerrijstrook in de middenberm terecht en kwam enkele honderden meters verder dwars over de vluchtstrook tot stilstand.

Er was alleen materiële schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren