Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Hennepkwekerij in Vlissingen

Toegevoegd: 23-02-2011, 21.05 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdagochtend is in een woning aan het Westerzicht in Vlissingen een hennepkwekerij aangetroffen.

In de woning zijn rond 07.50 uur ruim 170 planten en apparatuur in beslag genomen. Ook bleek na onderzoek door de energiemaatschappij dat de stroom ten behoeve van de kwekerij buiten de meter om is weggenomen.


In verband met de vondst van de wietplantage is een 52-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron@ld (24-2-2011 om 17:11)
@ Marleen & Gasman. Tot het uw buurman betreft en uw huis door de kwekerij onder water loopt of zelfs in brand vliegt. En dan niet te zwijgen over de kosten voor de gestolen electriciteit die wij als maatschappij mogen betalen. En dan nog de overlast die er bij komt kijken!!!
Gasman (24-2-2011 om 12:42)
Wat wille ze nou met deze economie, stelen ze niet, dan kweken ze wel. sorry hoor, maar prijzen omhoog en lonen blijven het zelfde, ze maken de mensen wel creatief om aan centjes te komen, ga nou eens echt boeven vangen ppff
Marleen (24-2-2011 om 10:34)
Ja pensioen is ook niet alles he en je moet toch leven laat die man toch hij voorziet in een behoefte laat ze liever inbrekers oppakken die stelen van arme
Cookie-instellingen beheren