Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na overlast Vlissingen

Toegevoegd: 24-02-2011, 13.57 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdagavond vier personen aangehouden die voor overlast zorgden op de Boulevard in Vlissingen.

Een getuige deed omstreeks 19.00 uur een melding bij de politie. Twee mannen en twee vrouwen waren behoorlijk dronken en urineerden op straat, aldus de melder. Agenten namen een kijkje en troffen het viertal in de Aagje Dekenstraat. De vier waren daar alcohol aan het drinken en veroorzaakten overlast. De agenten besloten bekeuringen uit te schrijven voor openbare dronkenschap.


Toen zij dit wilden gaan doen, werd één van de vrouwen, een 29-jarige Middelburgse, ineens ontzettend recalcitrant en dat resulteerde erin dat de agenten haar wilden aanhouden. Hier waren de andere drie het niet mee eens en dat resulteerde er weer in dat er een kleine vechtpartij ontstond, omdat de drie de aanhouding van de vrouw trachtten te belemmeren. Hierop vroegen de twee agenten assistentie aan hun collega's.

Toen er meer politieagenten ter plaatse waren, zijn de vier overlastveroorzakers in politieauto's gezet en meegenomen naar het bureau. De 29-jarige vrouw die in eerste instantie was aangehouden simuleerde daar hevige ademnood en veroorzaakte zelfs dat zij flauwviel in de cel. Er werd een ambulance geroepen en de medewerkers van de ambulancedienst hebben de vrouw onderzocht. Er bleek niets met haar aan de hand te zijn.

Alle vier de verdachten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar zij de nacht hebben doorgebracht. Vanmorgen tegen 11.00 uur zijn zij, na verhoor, alle vier weer naar huis gestuurd. De verdachten waren een 29-jarige vrouw uit Middelburg, een 28-jarige man uit Middelburg, een 23-jarige man uit Middelburg en een 26-jarige vrouw uit Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (25-2-2011 om 08:24)
Tsja...dat zijn geen Middelburgers, maar Middelmatigburgers.Triest hoor.
John (25-2-2011 om 00:20)
Inderdaad @ Edje Allemaal een erfenis , van de slappe Linkse Pamper methoden . En nu ook nog roepen dat zwaarder straffen niet helpt !!!
Vlissingse (24-2-2011 om 18:40)
Haha wat een aanstellers,hoop dat ze trots op zichzelf zijn.Ze zullen vast ook ontzettend blij zijn met de boete voor hun domme gedrag
Natas (24-2-2011 om 18:16)
Wat een stomme donders.....en behoorlijk triest om op straat te drinken, als je niet eens je jezelf kan hendelen. bij voormalig hotel britania staat precies het zelfde.
Goesenaar (24-2-2011 om 17:43)
Lekker stelletje, die zullen het nog eens ver brengen.
W. (24-2-2011 om 17:04)
Hoppa, de daders aansprakelijk stellen voor de gemaakte kosten van zowel het moeten optreden van de politie als van de ambulance!
Cookie-instellingen beheren