Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Wietkwekerij in Middelburg

Toegevoegd: 24-02-2011, 19.07 uur - Update: 24-02-2011, 20.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag een hennepkwekerij ontruimd aan de Torentrans in Middelburg.


In een woning werd een wietplantage aangetroffen met in totaal 511 plantjes. De kwekerij was verdeeld over drie kweekruimtes op de eerste verdieping en de zolder. De gemeente werd ingeschakeld om de kwekerij te ontruimen en alle plantjes, benodigdheden en apparatuur te vernietigen.

Er is niemand aangehouden. De stroom die nodig was voor de kwekerijen bleek buiten de meter om te worden afgenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ bloem (26-2-2011 om 23:22)
Oh ja wat jammer! nee, ik ben blij dat ze die troep weer hebben vernietigd, mensen worden alleen maar dom en sloom van die rotzooi! En dat illegaal stroom aftappen kost de brave burger weer extra geld, goed gedaan van de politie, drugscriminelen zijn ook gevaarlijk en dus belangrijk om te pakken!
@michel (26-2-2011 om 12:56)
Heb je überhaupt wel verstand van elektrisch? waarom is het volgens jouw levensgevaarlijk om stroom buiten de meter af te tappen? als je er toch geen verstand van hebt, bemoei je er dan ook niet mee. dit soort installaties worden gewoon fatsoenlijk aangelegd, zodat de oogst niet in vlammen op gaat..
Jo (25-2-2011 om 19:14)
Van Torentrans naar Torentijd, hij zal zich vast thuis voelen.
Klaas (25-2-2011 om 18:27)
.chapoo. mooi opzouten met deze rotzooi
Michel (25-2-2011 om 16:24)
Vervolg Dit betekent dat die persoon bewust heeft geknoeid met de installatie in de meterkast met alle risico's van dien. (risico Brand e.d). Kortom, het is jammer voor al die blowers, maar toch is het in verband met veiligheid beter zo.
Michel (25-2-2011 om 16:23)
Er wordt door Bloem nu wel geroepen dat het beter zou zijn als de politie nu eens belangrijker zaken aan zou pakken, maar weet je wel dat het levensgevaarlijk is om stroom buiten de meter om af te nemen.
Cookie-instellingen beheren