Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Klein brandje Calvijn College

Toegevoegd: 24-02-2011, 20.51 uur
Het brandje was snel onder controle.
Het brandje was snel onder controle.
© Foto: Erik Schwartz
Door: Brandweer Goes
GOES - De dagdienstploeg, bestaande uit beroepsmedewerkers van de Goese brandweer die tijdens kantooruren op de kazerne aan de Oranjeweg werken, rukte donderdagmiddag uit voor een melding van een brand in het Calvijn College.

Deze middelbare school is gevestigd aan Klein Frankrijk, pal tegenover de plek waar op 13 januari een zeer grote brand het pand van De Betho verwoestte. In één van de toiletruimtes van de school werd brand ontdekt in een handdoekautomaat.


De brandweer kwam ter plaatse met een tankautospuit en legde een straal hoge druk af tot aan de voordeur van het schoolgebouw. Uiteindelijk hoefden er geen stralen in te worden gezet en kon het kleine brandje eenvoudig gedoofd worden. Binnen een half uur keerde de brandweer terug naar de kazerne.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Momenteel wordt tegenover de school het afgebrandde pand van de Betho gesloopt. De Betho neemt op bedrijventerrein de Poel binnenkort tijdelijke huisvesting in gebruik.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (25-2-2011 om 15:43)
@M Een handdoekautomaat is toch echt wat anders als een handdroogapparaat...
David (25-2-2011 om 12:29)
Ik ruik vandalisme xD
M. (25-2-2011 om 07:51)
Toevallig dat er vorig jaar ook brand was in de toiletten op het Ostrea. En precies ook een handdroogapparaat.
Leerling (24-2-2011 om 22:54)
Haha duidelijk aangestoken dus.
Els (24-2-2011 om 21:50)
Nou nou, tis nogal raak in goes, nu weer in het calvijn college! Gelukkig is het niet zo erg..
Cookie-instellingen beheren