Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Reeks woninginbraken in de provincie

Toegevoegd: 25-02-2011, 18.26 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij diverse woninginbraken in Zeeland zijn donderdag sieraden en geld weggenomen.

Ramen werden geforceerd om de woningen binnen te komen. De bewoners van woningen aan de Orionstraat in Oostkapelle, de Snouck Hurgronjeweg in Gapinge en de Wilgenlaan in Serooskerke (w) waren de dupe van inbrekers. Alle inbraken vonden plaats tussen 15.00 uur en 22.30 uur.


In de Christinastraat in Burgh Haamstede bleef het op twee plekken, dankzij deugdelijk hang- en sluitwerk, bij verschillende pogingen. Daar werd overigens wel schade aan de buitenkant van de woningen veroorzaakt. In de Willem Alexanderstraat in Burgh Haamstede werd een autosleutel meegenomen uit een woning.

Omdat de inbraken in de middag of (vroege) avonduren hebben plaatsgevonden vraagt de Zeeuwse politie met klem of mensen/getuigen die iets verdachts zien of hebben gezien, een perso(o)n(en) of voertuig(en) die niet thuishoren bij u in de buurt, dit te melden bij de politie. Onthoud kentekens en/of signalementen en geef deze door.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (26-2-2011 om 17:43)
Ja en in bu zijn ze ook bezig geweest zelfs de politie gebeld om dat ze me schuurdeur kapot gemaakt hebben en wat doen ze er aan niks ja flitsen langs de weg heel de dag uit hun neus pulken
Zeeuwsvlaamse (26-2-2011 om 17:26)
Wat meer patrouilleren in de wijken op de fiets dat zou schelen. maar nee minder geld, minder politie en wie is er de dupe; de belastingbetaler. Wat doen ze met al dat geld dan. Je ziet alleen politie als er al wat gebeurd is en jij zit met de schade en schande.
Jan de rechter (26-2-2011 om 14:10)
Het wordt tijd dat we het recht in eigen hand nemen, gewoon een soort burgerwacht instellen en dat tuig flink aan pakken, denk aan camara,s,surveillance, en op elkaar letten, en ook de politiek hierbij betrekken, op 2maart hebben we de kans,De heer Teeven zal ons steunen denk ik jan de rechter
Ikke (26-2-2011 om 11:46)
T wordt tijd dat de politie is ECHTE criminelen gaat pakken ipv. iedere keer weer automobilisten lastig vallen omdat ze een paar km te hard rijden... Het hoort zo te zijn dat het pakken van inbrekers een hogere prioriteit heeft, maar dit is helaas niet zo...
Tamara (26-2-2011 om 09:12)
Ze vergeten Terneuzen ook!! Maandag was er ingebroken in onze garage. Er waren Twee fietsen weg+een cd speler. Bij 9 garges hebben ze dit geprobeerd. Dit was in de Voltastraat.
Tamara (26-2-2011 om 08:55)
En ze vergeten ook Terneuzen nog!!!! Want afegelopen maandag is bij ons de garage opengebroken en twee fietsen gestolen + een cd-speler! En daar lees je niets over. Ze hebben geprobeerd om 9 garage's open te breken waarschijnlijk met een koevoet. En bij die van ons was het gelukt.
Cookie-instellingen beheren