Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilisten onder invloed

Toegevoegd: 26-02-2011, 17.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft in Goes en Rilland weggebruikers betrapt die reden onder invloed van alcohol.

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.55 uur is een 30-jarige automobilist uit Goes op de Ringbaan west in Goes, gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man (beginnend bestuurder) ongeveer 4,7 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

In dezelfde nacht werd eerder al rond 00.00 uur een 43-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal op de Bathseweg in Rilland gecontroleerd op het rijden onder invloed.

Agenten zagen de vrouw kort daarvoor slingerend over de Bathseweg rijden en gaven haar een stopteken. Uit ademanalyse bleek dat zij ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (27-2-2011 om 15:39)
Joh, Tineke, Ik hoop voor jou dat jouw vent je reactie niet leest....anders heb je straks gedonder in de glazen.
Loes (27-2-2011 om 08:50)
Goed zo politie, ga zo door,er blijven stommerikken die eigenlijk wel weten dat het niet kan maar zogenaamd door de drank kom, dat ze toch gaan rijden.
Bram (27-2-2011 om 02:30)
Makkelijke rekensom. Per promille één jaar zitten. En rijbewijs volledig opnieuw lessen nemen en examen doen, tegen verhoogd tarief. b.v. tarief x promille. Alcohol hoort niet bij het verkeer. Het risico dat je een ander naar de vernieling helpt is dermate groot, dat dit hard aangepakt moet worden.
Tineke (26-2-2011 om 18:50)
Ze moeten gelijk hun rijbewijs in beslag nemen bij die zuiplappen daar ook al hebben ze maar 1 biertje op . Ik heb ook z on zuipschuiot van een vent die met drank achter het stuur zit
Marijke (26-2-2011 om 18:06)
Elke keer gebeurt dit weer!! Vijf jaar niet meer rijden en daarna opnieuw rijbewijs halen.