Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto rijdt tegen gevel in Goes

Toegevoegd: 27-02-2011, 13.33 uur - Update: 27-02-2011, 13.50 uur
De gevel van de woning raakte beschadigd.
De gevel van de woning raakte beschadigd.
© Foto: Erik Schwartz
Door: Brandweer Goes & Roland de Jong

GOES - Rond half twaalf zaterdagavond kregen de bewoners van een woning aan de Noordhoeklaan in Goes de schrik van hun leven. Met een harde knal reedt een personenauto tegen de zijgevel van hun woning aan.

Door nog onbekende oorzaak raakte een 52-jarige automobiliste uit Goes in een flauwe bocht ter hoogte van de bewuste woning van de weg, reed door een tuin, ramde een klein boompje en kwam tegen de zijgevel van de woning tot stilstand. Ook werd nog een auto geramd.


Snel na het ongeval werden politie en ambulance gewaarschuwd. De automobiliste werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes vervoerd. De woning liep door het ongeval forse schade op. De zijgeval kwam enige centimeters naar binnen en in zowel de zij- en voorgevel ontstonden grote scheuren.
 
De brandweer werd ter plaatse gevraagd om te beoordelen of er van een acute gevaarlijke situatie sprake was. Na inspectie bleek dat niet het geval te zijn. De bewoners werden geadviseerd om zo snel mogelijk een aannemer in te schakelen. Een bergingsbedrijf sleepte de auto rond middernacht weg.

De vrouw had niet gedronken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren