Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken man naar Torentijd

Toegevoegd: 27-02-2011, 14.20 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de Nieuwstraat in Terneuzen heeft de politie vannacht iemand opgepakt voor openbare dronkenschap.

De politie zag even na twee uur op bewakingsbeelden dat iemand nabij het restaurant De Twee heeren van Terneuen telkens op de grond viel. Agenten namen een kijkje en zetten de man op een bankje. Omdat hij ook daar niet op kon blijven zitten, werd voor de zekerheid een ambulance ter plekke gevraagd. Uiteindelijk kwamen twee ziekenwagens ter plaatse.

De man bleek alleen erg dronken te zijn en hoefde zodoende niet naar een ziekenhuis. Wel schreeuwde de man naar anderen en vond de politie het niet verantwoord om de man aan zijn lot over te laten. Hij was immers ogenschijnlijk alleen in de stad. Zodoende is de man opgepakt voor openbare dronkenschap om de man te kunnen laten ontnuchteren in Torentijd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (28-2-2011 om 15:25)
Stuur die dronkenlappen en drugs gebruikers maar de rekening..... Dan kan de ziektekosten omlaag en/of gebruikt worden voor mensen die het echt nodig hebben...
Mar (28-2-2011 om 12:24)
@ Dewaarheid: Tja, das erg triest natuurlijk van je vader. Maar de politie heeft die man van de straat gehaald omdat hij een gevaar vormde voor zichzelf en het verkeer op de weg. Dat lijkt me toch niet verkeerd.
Dewaarheid (28-2-2011 om 12:06)
2 ambulances nog wel en toen ons vader op sterven lag thuis moesten we bijna hemel en aarde bewegen om een ambulance te krijgen welkom in Terneuzen , de politie zou meer aandacht moeten geven aan alle dealertjes en junks in de binnenstad dan aan dronkaards
Ddw (28-2-2011 om 09:01)
Eeuuhh sorry andre de politie agenten zijn geen medichestaf die dronkenlap kan wel alcoholvergifteging hebben en mischien wel andere medicijnen of drugs hebben gebruikt dus heel goed van ze om een ambulance erop af te sturen ik moet wel zeggen dat 2 ambulances wel veel zijn ....
Andre (27-2-2011 om 18:03)
Twee ambulancses voor dronken personen. Ruiken die politie mannen dan niets? Als je echt een ambulance nodig heb kan het soms wel een poosje duren toch.Tel deze kosten van de hulpverleners eens op zoals verblijf in het viersterren hotel in middelburg.Kunnen werkelijk div mensen mee geholpen worden.