Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Jongens ernstig gewond

Toegevoegd: 27-02-2011, 14.23 uur - Update: 27-02-2011, 18.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In het stadsgewestelijke Vrijburgbad in Vlissingen zijn zondagmiddag twee jongens ernstig gewond geraakt.

Volgens de politie kwam rond 12.40 uur de melding  binnen dat een jongen ten val was gekomen in het zwembad aan de Sportweg. Twee ambulances, een rapid responder en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ter plekke geroepen. Het bleek uiteindelijk te gaan om twee jongens die ernstig letsel hadden opgelopen.


Wat er precies is gebeurd, kon de politie ook vanavond nog niet zeggen. De jongens bleken wel bij kennis te zijn. Ze zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. De helikopter is ook naar Goes gevlogen. Het traumateam is geland bij het ziekenhuis. De brandweer van Goes stond hierbij stand-by.

Over de huidige toestand van de jongens is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francoise (28-2-2011 om 09:37)
Ik vind het een beetje prematuur om meteen die moeder de schuld te geven. Het zou heel goed kunnen zijn dat ze met stoeien onder water zijn geduwd, een verkeerd uitgevallen tik hebben gehad of anders. Laten we eerst de resultaten van het onderzoek maar eens afwachten.
Sjaak (28-2-2011 om 00:28)
Het is toch van de gekken dat zulke slachtoffers naar Goes gereden worden terwijl er hemelsbreed 3km verderop ook een ziekenhuis staat.
Justin (27-2-2011 om 23:40)
Beiden jongens (6 en 8) zijn gereanimeerd, waren bijna verdronken. Het is omdat het personeel zo snel ingreep dat ze beiden nog leven.
Anoniem (27-2-2011 om 19:36)
De jongens liggen niet op de intensive care maar liggen nu gewoon op de kinder afdeling
Moortje (27-2-2011 om 19:35)
Volgens mij is dit een geval van onoplettentheid, mits het waar is dat de jongens geen diploma hebben. Dit wil echter natuurlijk niet zeggen dat ze niet goed konden zwemmen. Sterkte voor de jongens
Franc (27-2-2011 om 19:29)
Uiteraard had de moeder beter moeten opletten en zwembandjes bij haar kinderen moeten omdoen maar dat had de badmeester(s) ook moeten constateren. Een triest voorval wat m.i. voorkomen had kunnen worden door zwembandjes aan te doen.
Cookie-instellingen beheren