www.hvzeeland.nl

Zware mishandelingen Sint Annaland

Toegevoegd: 27-02-2011, 14.27 uur

Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - Op het terrein van een camping in Sint Annaland zijn vannacht twee mensen ernstig mishandeld. Dat bevestigt de politie.

De twee, een man van 50 jaar oud en een vrouw van 46 jaar oud, beiden uit de gemeente Tholen, waren rond tien over half twee aan het werk in een horecagelegeneid aan de Nieuwlandseweg. Een 27-jarige man uit Engeland kreeg ruzie met de twee over een betaling. Het conflict liep uit de hand en de man haalde een slagwapen te voorschijn.

De medewerkers kregen rake klappen op het hoofd en in het gelaat. Zij hadden ernstig letsel en moesten beiden naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom worden gebracht om hun verwondingen te laten hechten. De twee bleken ook een hersenschudding te hebben. De dader ging er na de vechtpartij vandoor.

Toen de gealarmeerde politie weer terug wilde gaan naar het bureau, kwamen zij echter een man tegen die voldeed aan het door de slachtoffers opgegeven signalement. De politie hield de Brit aan op de Oude Zeedijk. Hij wordt vastgehouden op verdenking van zware mishandeling en poging doodslag.

Hoe het nu met de gewonden gaat is niet bekend.